ADHD and Mental Health Quiz

May 25, 2010

1 of 8
What percentage of adults with ADD/ADHD suffer symptoms of depression?
  1. 0 90%
  2. 0 10%
  3. 0 50%
  4. 1 25%
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. What percentage of adults with ADD/ADHD suffer symptoms of depression?

    Correct Answer: 25%

  2. If both ADHD and depression are present in an individual, which came first: ADHD or depression?

    Correct Answer: ADHD

  3. Which is NOT an example of a co-morbid condition commonly associated with ADHD?

    Correct Answer: Irritable Bowel Syndrome

  4. Which treatment is part of psychotherapy?

    Correct Answer: Communication

  5. What is the key element in acute stress disorder?

    Correct Answer: The product of a traumatic event

  6. How many main classifications are there for bipolar disorder?

    Correct Answer: 4

  7. According to research at the Melbourne Royal Children’s Hospital, ____ could be the source of hyperactive, anxious and aggressive behavior in children with ADHD.

    Correct Answer: Dysfunction in the right parietal lobe of the brain

  8. Which is NOT an example of an anxiety disorder?

    Correct Answer: Empty-Nest Syndrome