Are you Portion-Savvy?

Jul 31st 2009 Oct 10th 2017

1 of 8
One serving of fish should look like which of the following objects"
  1. 0 A deck of cards
  2. 1 A case for eyeglasses
  3. 0 A hockey puck
  4. 0 A cassette tape
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. One serving of fish should look like which of the following objects"

    Correct Answer: A case for eyeglasses

  2. One cup of cereal is comparable to which of the following objects

    Correct Answer: A tennis ball

  3. One medium apple should be similar in size to:

    Correct Answer: A baseball

  4. The amount of two tablespoons of peanut butter is comparable to what object

    Correct Answer: A ping pong ball

  5. One serving of ice cream is comparable in size to which of the following objects

    Correct Answer: Half a baseball

  6. A serving of cheese looks like:

    Correct Answer: Four stacked dice

  7. One half of a bagel should be similar in size to:

    Correct Answer: A hockey puck

  8. A baked potato should be about the size of:

    Correct Answer: A fist