Aura Quiz

July 28, 2010

1 of 10
What percentage of Migraineurs experience Migraine aura?
  1. 0 75-80%
  2. 0 45-50%
  3. 1 20-25%
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. What percentage of Migraineurs experience Migraine aura?

    Correct Answer: 20-25%

  2. Aura symptoms can be:

    Correct Answer: All of the above and more.

  3. Which if the following is a rare form of aura?

    Correct Answer: Alice in Wonderland Syndrome

  4. Aura symptoms: Aphasia is...

    Correct Answer: loss or impairment of the power to use or comprehend words.

  5. Aura symptoms: smelling things that are not really there, is called:

    Correct Answer: olfactory hallucination.

  6. Aura symptoms: hypersensitivity to feel and touch is...

    Correct Answer: allodynia.

  7. Aura Symptoms: Unilateral blindness is a possible aura symptom in which type of Migraine?

    Correct Answer: Retinal Migraine.

  8. Aura symptoms: An area of decreased or lost vision is...

    Correct Answer: scotoma.

  9. Aura symptom: Paresthesia is...

    Correct Answer: numbness or as a prickly, stinging, or burning feeling.

  10. Aura symptom: Hemiplegia is...

    Correct Answer: one-sided paralysis.