Celebrity Diet Quiz

Jul 31st 2009 Oct 10th 2017

1 of 10
Kirstie Alley has lost and is continuing to lose weight consistently with the help of:
  1. 0 Gastric bypass surgery
  2. 0 NutriSystem
  3. 0 South Beach Diet
  4. 1 Jenny Craig
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. Kirstie Alley has lost and is continuing to lose weight consistently with the help of:

    Correct Answer: Jenny Craig

  2. What celebrity unsuccessfully used the Atkins Diet because she was binge eating "prohibited" carbohydrates

    Correct Answer: Jessica Simpson

  3. What is Oprah's biggest weight-loss secret

    Correct Answer: All of the above

  4. What is the only food that long-time super model Claudia Shiffer eats before noon

    Correct Answer: Fruit

  5. Which actress maintains her to-die-for body by eliminating dairy from her diet and practicing yoga daily

    Correct Answer: Gwyneth Paltrow

  6. Many Hollywood celebrities use colon cleansing as a form of quick weight loss for events such as awards shows and parties.

    Correct Answer: True

  7. Which one of these Hollywood stars is a fan of the Zone Diet

    Correct Answer: Jennifer Aniston

  8. What does Hollywood actress Drew Barrymore eat to satisfy her sweet tooth

    Correct Answer: Low-fat jelly

  9. Christie Brinkley, Richard Gere and Kelly Osbourne are followers of which diet

    Correct Answer: Vegetarian diet

  10. Which celeb mom followed the juice diet to lose her post-baby weight

    Correct Answer: Katie Price aka "Jordan"