Could You Have Restless Leg Syndrome?

Oct 21, 2011

1 of 11
Do you have a family member with RLS?
  1. 1 Yes
  2. 0 No
  1. 1

    Do you have a family member with RLS?

    Correct Answer: Yes

  2. 2

    Do you have any of these conditions?

    Correct Answer: Peripheral neuropathy

  3. 3

    Are you pregnant?

    Correct Answer: Yes

  4. 4

    Do you frequently feel an urge to move your legs, accompanied or caused by an uncomfortable sensation?

    Correct Answer: Yes

  5. 5

    What does the sensation feel like?

    Correct Answer: Creeping, throbbing or tingling

  6. 6

    What time of day do your symptoms worsen?

    Correct Answer:

  7. 7

    Are you experiencing sleep deprivation due to these symptoms?

    Correct Answer: Yes

  8. 8

    Have you noticed problems with concentration or memory during the day?

    Correct Answer: Yes

  9. 9

    Do you have trouble sitting still on planes, during movies or in meetings?

    Correct Answer: Yes

  10. 10

    Is the urge relieved or partially relieved by walking or stretching or as long as movement continues?

    Correct Answer: Yes

  11. 11

    Do you take any of these medications?

    Correct Answer: Anti-nausea drugs