Do you know your allergy symptoms?

July 31, 2009

1 of 8
Sneezing and itchy, watery eyes in the late summer and fall are often caused by allergies to ragweed pollen.
  1. 1 TRUE
  2. 0 FALSE
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. 1

    Sneezing and itchy, watery eyes in the late summer and fall are often caused by allergies to ragweed pollen.

    Correct Answer: TRUE

  2. 2

    Hives, stomach cramps and swollen eyes may indicate a food allergic reaction.

    Correct Answer: TRUE

  3. 3

    Food allergic reactions can cause stomach bloating and flatulence.

    Correct Answer: FALSE

  4. 4

    People allergic to grass pollen may develop an itchy mouth, lips or throat after eating raw melons, tomatoes or kiwis.

    Correct Answer: TRUE

  5. 5

    Perfumes and strong odors can cause allergic reactions such as runny nose or cough.

    Correct Answer: FALSE

  6. 6

    Contact dermatitis looks like a red patch of skin that may also have small bumps that look like pimples.

    Correct Answer: TRUE

  7. 7

    Contact dermatitis is also known as urticaria.

    Correct Answer: FALSE

  8. 8

    Contact dermatitis is always caused by allergies.

    Correct Answer: FALSE