Do You Know Your Antidepressants?

Jul 31st 2009 Oct 10th 2017

1 of 11
Antidepressants are addictive.
  1. 0 True.
  2. 1 False
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. Antidepressants are addictive.

    Correct Answer: False

  2. There are different types of antidepressants.

    Correct Answer: True.

  3. "Natural" antidepressants such as St. John's wort are safer and more desirable than prescription antidepressants.

    Correct Answer: False.

  4. Antidepressants are sometimes appropriate for children.

    Correct Answer: True.

  5. Antidepressants should be used only for treating depression.

    Correct Answer: False

  6. It's safe and appropriate to just stop taking an antidepressant.

    Correct Answer: False.

  7. Antidepressants are a short-cut or crutch. With hard work and therapy, nobody really needs to take antidepressants.

    Correct Answer: False.

  8. There are several types of antidepressants.

    Correct Answer: True.

  9. There are several types of antidepressants.

    Correct Answer: True.

  10. Antidepressants are addictive.

    Correct Answer: False.

  11. "Natural" antidepressants such as St. John's wort are safer and more desirable than prescription antidepressants.

    Correct Answer: False.