Does Your Baby Have Acid Reflux?

Oct 12, 2012

1 of 8
Does your baby cry for long periods of time?
  1. 0 My baby is very happy and never cries.
  2. 1 My baby is generally okay but seems to be unhappy and fussy after feeds.
  3. 2 My baby has periods of unexplained arching and screaming.
  4. 3 My baby is a bundle of misery and cries constantly.

Your Results

  • Low
  • Medium
  • High
  • 0

    0-5

    Your baby seems healthy and happy.  You haven't much to worry about.

  • 6

    6-10

    Your baby has some signs of acid reflux. For more information on the symptoms of infant reflux read our expert J[an Gambino's blog](http://www.healthcentral.com/profiles/c/96).

  • 11

    11-15

    Your baby is showing signs of reflux disease. You may want to discuss your child's symptoms with your pediatrician. For more information on your child's symptoms see our [symptoms guide](http://www.healthcentral.com/acid-reflux/symptom.html).

  • 16

    16-22

    Your baby is likely suffering with acid reflux disease. You may want to consult with your pediatrician or a pediatric gastroenterologist for more information. You can also check out our [Pediatric Acid Reflux](http://www.healthcentral.com/acid-reflux/symptom.html) page for more faces and information about infant GERD.

  1. Does your baby cry for long periods of time?

    Correct Answer: My baby is a bundle of misery and cries constantly.

  2. Does your baby seem congested all the time?

    Correct Answer: My baby is constantly congested and sounds like she has a cold in her chest.

  3. Is feeding prolonged and difficult for your baby?

    Correct Answer: My baby constantly pulls away and arches from the bottle or breast.

  4. Does your baby have a positional preference?

    Correct Answer: My baby wants to be held upright almost all the time.

  5. Is sleep marked by frequent awakening and crying?

    Correct Answer: My baby awakens from sleep with piercing "pin in the foot" awakening.

  6. Does your baby suffer with frequent hiccups?

    Correct Answer: My baby has constant hiccups.

  7. Does you baby spit up or vomit?

    Correct Answer: My baby spits up constantly.

  8. Is your baby growing well?

    Correct Answer: My pediatrician has expressed concern that my baby is not gaining weight properly.