Does Your Baby Have Acid Reflux Disease?

July 31, 2009

1 of 8
Does your baby cry for long periods of time
  1. 0 My baby is very happy and never cries
  2. 1 My baby is genreally okay but seems to be unhappy and fussy after feeds
  3. 2 My baby has periods of unexplained arching and screaming
  4. 3 My baby is a bundle of misery and cries constantly
  1. 1

    Does your baby cry for long periods of time

    Correct Answer: My baby is a bundle of misery and cries constantly

  2. 2

    Does your baby seem congested all the time

    Correct Answer: My baby is constantly congested and sounds like she has a cold in her chest

  3. 3

    Is feeding prolonged and difficult for your baby

    Correct Answer: My baby constantly pulls away and arches from the bottle or breast

  4. 4

    Does your baby have a positional preference

    Correct Answer: My baby wants to be held upright almost all the time

  5. 5

    Is sleep marked by frequent awakening and crying

    Correct Answer: My baby awakens from sleep with piercing "pin in the foot" awakening

  6. 6

    Does your baby suffer with frequent hiccups

    Correct Answer: My baby has constant hiccups

  7. 7

    Does your baby spit up or vomit

    Correct Answer: My baby spits up constantly

  8. 8

    Is your baby growing well

    Correct Answer: My pediatrician has expressed concern that my baby isn't gaining weight properly