Eat Your Vitamins!

May 18, 2010

1 of 9
Carrots
  1. 0 Vitamin K
  2. 0 Vitamin B
  3. 0 Vitamin B-12
  4. 1 Vitamin A
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. 1

    Carrots

    Correct Answer: Vitamin A

  2. 2

    Peas and Whole Grains

    Correct Answer: Vitamin B-1

  3. 3

    Fish

    Correct Answer: Vitamin B-3

  4. 4

    Red Meat

    Correct Answer: Vitamin B-6

  5. 5

    Citrus Fruits (Oranges, Grapefruits, etc.)

    Correct Answer: Vitamin C

  6. 6

    Fortified Milk and Eggs

    Correct Answer: Vitamin D

  7. 7

    Green Leafy Vegetables

    Correct Answer: Vitamin A

  8. 8

    Dairy Products

    Correct Answer: Vitamin D

  9. 9

    Eggs and Vegetables Oils

    Correct Answer: Vitamin E