GERD & Asthma: What's the Connection

Jul 31st 2009 Oct 10th 2017

1 of 8
People with asthma are 2 to 3 times more likely to have GERD than people without asthma are.
  1. 1 TRUE
  2. 0 FALSE
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. People with asthma are 2 to 3 times more likely to have GERD than people without asthma are.

    Correct Answer: TRUE

  2. Only adults have GERD.

    Correct Answer: FALSE

  3. GERD is the same thing as heartburn.

    Correct Answer: TRUE

  4. Asthma causes GERD.

    Correct Answer: FALSE

  5. If I have heartburn one time after a big, spicy meal, it means I have GERD.

    Correct Answer: FALSE

  6. Besides heartburn, other GERD symptoms include sour taste in the mouth, chronic sore throat and bad breath.

    Correct Answer: TRUE

  7. Smoking can make GERD worse.

    Correct Answer: TRUE

  8. Although GERD is annoying, it's not that serious. You just have to learn to live with it

    Correct Answer: FALSE