Hip Arthritis: How Much Do You Know?

June 11, 2010

1 of 8
Pain in the actual hip joint will be felt where?
  1. 0 Outside of the leg
  2. 0 Buttocks
  3. 1 Groin
  4. 0 Lower Back
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. Pain in the actual hip joint will be felt where?

    Correct Answer: Groin

  2. How can a doctor check for the cause of hip pain?

    Correct Answer: All of these

  3. Which of the following is NOT a product of hip arthritis?

    Correct Answer: The leg is dislocated from the pelvis

  4. An X-Ray can be useful in diagnosing arthritis of the hip.

    Correct Answer: True

  5. ____ can be useful in treating some of the pain associated with hip arthritis.

    Correct Answer: All of these

  6. When using a cane, it should be held in the ____ side as the pain.

    Correct Answer: Opposite

  7. Which is NOT an example of non-surgical treatment for hip arthritis?

    Correct Answer: Methamphetamines

  8. Osteoarthritis of the hip, if not cared for, could end in…

    Correct Answer: Total hip replacement