How Do Vitamins Impact Your Health?

Apr 27th 2010 Oct 10th 2017

1 of 8
This vitamin is an antioxidant that aids in vision, bone growth, reproduction, cell functions and immune system functions.
  1. 0 Vitamin K
  2. 0 Vitamin B-12
  3. 0 Vitamin C
  4. 1 Vitamin A
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. This vitamin is an antioxidant that aids in vision, bone growth, reproduction, cell functions and immune system functions.

    Correct Answer: Vitamin A

  2. This vitamin can be absorbed through the skin and helps the body absorb calcium.

    Correct Answer: Vitamin D

  3. This vitamin plays a key role in aiding the immune system and metabolic process; is found naturally in vegetable oils, nuts, seeds and leafy greens; and is especially needed by liver disease, cystic fibrosis and Crohn's Disease patients.

    Correct Answer: Vitamin E

  4. This vitamin is important for the skin, bones and connective tissue; and is found naturally in many citrus fruits, tomatoes and broccoli.

    Correct Answer: Vitamin C

  5. This vitamin helps the body make proteins for healthy bones and tissues as well as proteins that aid in blood clotting.

    Correct Answer: Vitamin K

  6. A lack of these two vitamins can cause anemia.

    Correct Answer: B-12 and B-6

  7. Vegetarians often lack this vitamin in their diet.

    Correct Answer: Vitamin B-12

  8. There are eight essential B vitamins, which are found in fish, poultry, meat, eggs and some dairy products.  Which of the following is NOT a B vitamin?

    Correct Answer: Magnesium