How Much Do You Know About Alzheimer's Disease?

July 31, 2009

1 of 10
How many people, worldwide, are currently diagnosed with Alzheimer's disease?
  1. 0 17 million
  2. 0 21 million
  3. 1 26 million
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. How many people, worldwide, are currently diagnosed with Alzheimer's disease?

    Correct Answer: 26 million

  2. How many people are diagnosed with the disease in the United States?

    Correct Answer: 5 million

  3. Because of the baby boomers, the entire American population is aging.Experts say that by 2050 the number of American's with Alzheimer's will be:

    Correct Answer: 16 million

  4. How many people, worldwide, are currently diagnosed with Alzheimer's disease?

    Correct Answer: 26 million

  5. How many people are diagnosed with the disease in the United States?

    Correct Answer: 5 million

  6. Because of the baby boomers, the entire American population is aging.Experts say that by 2050 the number of American's with Alzheimer's will be:

    Correct Answer: 16 million

  7. At the current rate, how many people in the US are newly dianosed each year?

    Correct Answer: 360,000

  8. The goal of World Alzheimer's Day is:

    Correct Answer:

  9. At the current rate, how many people in the US are newly dianosed each year?

    Correct Answer: 360,000

  10. The goal of World Alzheimer's Day is:

    Correct Answer: All of the above