How Severe is Your Rheumatoid Arthritis?

May 27, 2010

1 of 10
Which of the following describes your x-ray results?
  1. 2 Loss of bone density around the joints
  2. 4 Erosions or deformity of the first and second vertebrae
  3. 0 Normal
  1. 1

    Which of the following describes your x-ray results?

    Correct Answer: Erosions or deformity of the first and second vertebrae

  2. 2

    What is your highest functional status?

    Correct Answer: Unable to do hobbies and unable to work

  3. 3

    Have you had surgery on any of the following?

    Correct Answer: First and second vertebral bones of the neck

  4. 4

    How many RA flares do you have each month?

    Correct Answer: 2 to 4

  5. 5

    Does your RA also cause any of the following?

    Correct Answer: Eye inflammation

  6. 6

    How much energy do you have?

    Correct Answer: I feel the need to take a 2 or 3 hour nap in the afternoon

  7. 7

    What are your lab results?

    Correct Answer: Sedimentation rate of 60

  8. 8

    What kind of medications are you taking?

    Correct Answer: Methotrexate and Humira

  9. 9

    How many swollen and tender joints do you have?

    Correct Answer: Twenty tender joints and eighteen swollen joints

  10. 10

    What is your hemoglobin?

    Correct Answer: 8.9