Is it ADHD or Something Else?

Aug 23, 2010

1 of 8
Difficulty in relationships, low self-esteem, poor concentration, frequent sadness.
  1. 1 Depression
  2. 0 ADHD
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. Difficulty in relationships, low self-esteem, poor concentration, frequent sadness.

    Correct Answer: Depression

  2. Easily distracted and inability to focus or complete projects, where the underlying cause is a lack of motivation.

    Correct Answer: Bipolar Disorder

  3. Inability to focus, nervousness, hyperactivity

    Correct Answer: ADHD

  4. Trouble sustaining relationships, irritability, frequently in trouble at school, extreme stubbornness

    Correct Answer: Oppositional Defiance Disorder

  5. Struggle in interactions with others, hyperactivity, ability to make emotional bonds

    Correct Answer: Autism

  6. Lethargy, irritability, inability to concentrate, impaired cognitive skills

    Correct Answer: Iron Deficiency Anemia

  7. Difficulty sleeping, inability to get a good night sleep, but not to the point that it interferes with daytime activities

    Correct Answer: ADHD

  8. Difficulty communicating, inability to follow a conversation, not paying attention

    Correct Answer: ADHD