Menopause Wisdom: Do You Know What to Expect?

July 31, 2009

1 of 9
How many stages of menopause are there, and what are they
  1. 0 One. Just menopause.
  2. 0 Two. Perimenopause and menopause.
  3. 1 Three. Perimenopause, menopause, and postmenopause.
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. How many stages of menopause are there, and what are they

    Correct Answer: Three. Perimenopause, menopause, and postmenopause.

  2. The first symptom of menopause is:

    Correct Answer: It differs for each woman.

  3. The people you trust `-` friends, loved ones `-` are your best bet in trying to find solutions to those terrible night sweats and hot flashes. True or false

    Correct Answer: False.

  4. The worst part about menopause is the moodiness and the hot flashes. True or false

    Correct Answer: False.

  5. As your body produces less estrogen, you may experience which of the following symptoms of menopause

    Correct Answer: All of the above.

  6. Menopause is causing me to gain weight. True or false

    Correct Answer: False.

  7. Menopause is a uniquely female issue`sc` it doesn&rsquo`sc`t happen to men. True or false

    Correct Answer: False.

  8. Menopause is:

    Correct Answer: A developmental stage, such as learning to talk or walk, or going through adolescence.

  9. The hormonal changes going on during the stages of menopause are solely responsible for symptoms such as hot flashes and mood swings. True or false

    Correct Answer: False.