Menopause Wisdom: Do You Know What to Expect?

July 31, 2009

1 of 9
How many stages of menopause are there, and what are they
  1. 0 One. Just menopause.
  2. 0 Two. Perimenopause and menopause.
  3. 1 Three. Perimenopause, menopause, and postmenopause.
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. 1

    How many stages of menopause are there, and what are they

    Correct Answer: Three. Perimenopause, menopause, and postmenopause.

  2. 2

    The first symptom of menopause is:

    Correct Answer: It differs for each woman.

  3. 3

    The people you trust `-` friends, loved ones `-` are your best bet in trying to find solutions to those terrible night sweats and hot flashes. True or false

    Correct Answer: False.

  4. 4

    The worst part about menopause is the moodiness and the hot flashes. True or false

    Correct Answer: False.

  5. 5

    As your body produces less estrogen, you may experience which of the following symptoms of menopause

    Correct Answer: All of the above.

  6. 6

    Menopause is causing me to gain weight. True or false

    Correct Answer: False.

  7. 7

    Menopause is a uniquely female issue`sc` it doesn&rsquo`sc`t happen to men. True or false

    Correct Answer: False.

  8. 8

    Menopause is:

    Correct Answer: A developmental stage, such as learning to talk or walk, or going through adolescence.

  9. 9

    The hormonal changes going on during the stages of menopause are solely responsible for symptoms such as hot flashes and mood swings. True or false

    Correct Answer: False.