Osteoarthritis of the Knee

July 31, 2009

1 of 8
Osteoarthritis develops when what part of a joint deteriorates
  1. 0 Blood cells
  2. 1 Cartilage
  3. 0 Keratin
  4. 0 Muscle
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. Osteoarthritis develops when what part of a joint deteriorates

    Correct Answer: Cartilage

  2. True or False: Osteoarthritis is caused solely by joint injuries.

    Correct Answer: False

  3. True or False: Osteoarthritis can spread throughout the entire body.

    Correct Answer: False

  4. Which of the following is a sign of osteoarthritis

    Correct Answer: Joint pain that worsens during activity and improves during rest

  5. True or False: People with osteoarthritis should stop exercising.

    Correct Answer: False

  6. True or False: Obesity places individuals at greater risk for osteoarthritis.

    Correct Answer: True

  7. True or False: Running marathons puts people at a higher risk for osteoarthritis.

    Correct Answer: True

  8. Which of the following supplements can help prevent against cartilage deterioration

    Correct Answer: All of the above