Stress Test

July 31, 2012

1 of 10
Your Finances
  1. 30 Foreclosure of mortgage or loan
  2. 18 Mortgage or loan less than $10,000
  3. 31 Mortgage more than $10,000
  4. 38 Change in financial state

Your Results

  • Low
  • Medium
  • High
  • 0

    150 or less: Low Stress

    You have a low risk for a stress related illness.

  • 150

    150-299: Medium Stress 

    You have a 50-50 chance of developing a stress related illness.

  • 300

    300 or more: High Stress 

    You have a 90% chance of developing a stress related illness.

  1. 1

    Your Finances

    Correct Answer: Change in financial state

  2. 2

    Your Living Conditions

    Correct Answer: Change in eating habits

  3. 3

    Your Family and Personal Life

    Correct Answer: Marital Reconciliation

  4. 4

    Your Family and Personal Life (cont.)

    Correct Answer: Trouble with in-laws

  5. 5

    Your Family and Personal Life (cont.)

    Correct Answer: Change in number of family members

  6. 6

    You and the Law

    Correct Answer: Minor violations of the law

  7. 7

    Your Work

    Correct Answer: Trouble with boss

  8. 8

    Holidays

    Correct Answer: Christmas

  9. 9

    Your Education

    Correct Answer: Change in schools

  10. 10

    Your Health

    Correct Answer: Sex difficulties