Summer Food Portion Sizes Quiz

July 31, 2009

1 of 10
A serving of baked beans is:
  1. 0 The size of a golf ball
  2. 1 The size of half a baseball
  3. 0 The size of a baseball
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. 1

    A serving of baked beans is:

    Correct Answer: The size of half a baseball

  2. 2

    A serving of hamburger is

    Correct Answer: The size of a deck of cards

  3. 3

    A one teaspoon serving of mayonnaise is

    Correct Answer: The size of your thumb tip up to the first joint

  4. 4

    A two tablespoon serving of guacamole is about the size of

    Correct Answer: 6 dice

  5. 5

    A serving of potato salad is

    Correct Answer: The size of half a baseball

  6. 6

    A serving of grilled or baked fish is

    Correct Answer: The size of a checkbook

  7. 7

    A serving of cole slaw is

    Correct Answer: The size of half a baseball

  8. 8

    A serving of salad greens is

    Correct Answer: The size of a baseball

  9. 9

    A serving of cubed melon is

    Correct Answer: The size of a baseball

  10. 10

    A serving of ice cream

    Correct Answer: The size of half a baseball