Tension-Type Headaches Quiz

Aug 4th 2010 Oct 10th 2017

1 of 10
What percentage of people experience TTH?
  1. 1 78%
  2. 0 56%
  3. 0 87%
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. What percentage of people experience TTH?

    Correct Answer: 78%

  2. What percentage of TTH sufferers experience reductions in social activity and work capacity?

    Correct Answer: 60%

  3. Tension-type headaches most commonly last...

    Correct Answer: From 30 minutes to seven days.

  4. The pain of a TTH is most commonly described as...

    Correct Answer: "A band around the head" or vise-like.

  5. Tension-Type Headache is diagnosed by...

    Correct Answer: There are no diagnostic tests to confirm tension-type headache.

  6. Tension-type headache may be accompanied by...

    Correct Answer: Increased sensitivity to light or sound.

  7. Infrequent Episodic Type TTH means how many epidosed per month?

    Correct Answer: One or fewer episodes per month.

  8. Frequent Episodic Type TTH means how many epidosed per month?

    Correct Answer: More than one, but fewer than 15 episodes per month for three or more months.

  9. Chronic TTH means how many epidosed per month?

    Correct Answer: More than 15 episodes per month for three or more months.

  10. Preventive treatment is recommended for TTH if...

    Correct Answer: When the number of episodes is in the higher end of frequent episodic range or in the chronic range.