Think You Know About Stress?

July 31, 2009

1 of 10
Stress is a normal part of life and can be good for us in small doses. Chronic or persistent stress, however, can cause problems such as:
  1. 0 Overeating
  2. 0 Heart Disease
  3. 0 Depression
  4. 1 All of the above
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. Stress is a normal part of life and can be good for us in small doses. Chronic or persistent stress, however, can cause problems such as:

    Correct Answer: All of the above

  2. Anxiety and stress are the same things with different names.

    Correct Answer: False

  3. Some of the factors included in a stress management program include`sc`

    Correct Answer: All of the above

  4. Stress can increase the chance of someone contracting an infectious disease.

    Correct Answer: True

  5. Prior to the eighteenth century, the word "stress" was used to describe

    Correct Answer: Hardship

  6. Stress is caused by problems in career or work.

    Correct Answer: All of the Above

  7. People with positive attitudes report less stress than those with negative attitudes.

    Correct Answer: True

  8. Having a home where stress is present can lead to children being overweight.

    Correct Answer: True

  9. Statistics show that many people sleep between:

    Correct Answer: 5-6 hours

  10. The term "stress" includes problems in many different areas in life, including:

    Correct Answer: All of the above