Understanding Osteoarthritis of the Knee

July 31, 2009

1 of 9
Euflexxa is derived from rooster/ chicken combs.
  1. 0 True
  2. 1 False
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. 1

    Euflexxa is derived from rooster/ chicken combs.

    Correct Answer: False

  2. 2

    The American College of Rheumatology recommends morphine as the initial drug treatment for knee OA.

    Correct Answer: False

  3. 3

    Obese individuals are more at risk for developing knee OA.

    Correct Answer: True

  4. 4

    OA is less frequent in the world's population compared to rheumatoid arthritis.

    Correct Answer: False

  5. 5

    A torn meniscus increases the chance for developing knee OA.

    Correct Answer: True

  6. 6

    Steroid injections can be placed into a knee with OA on a monthly basis.

    Correct Answer: False

  7. 7

    OA of the knee occurs more frequently in women over age 50 compared to men of the same age.

    Correct Answer: True

  8. 8

    Hyaluronan is increased in the joint fluid of a knee with OA.

    Correct Answer: False

  9. 9

    The lung can be affected in knee OA.

    Correct Answer: False