What Puts You At Risk For Allergies

Jul 31st 2009 Oct 10th 2017

1 of 8
Breastfeeding can help prevent allergy risk in a newborn.
  1. 1 TRUE
  2. 0 FALSE
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. Breastfeeding can help prevent allergy risk in a newborn.

    Correct Answer: TRUE

  2. Eating nuts during pregnancy will protect the unborn baby from getting allergies.

    Correct Answer: FALSE

  3. First born children are more likely to develop asthma than any of their siblings.

    Correct Answer: TRUE

  4. As long as a mother doesn't smoke around her baby, the baby is not at any greater risk of developing allergies or asthma.

    Correct Answer: FALSE

  5. Living in a city can increase risk of developing allergies.

    Correct Answer: TRUE

  6. Not having a family pet protects kids from developing allergies to animals.

    Correct Answer: FALSE

  7. If your child has eczema, allergies will likely develop down the line.

    Correct Answer: TRUE

  8. Children are more at risk for developing allergies than adults are.

    Correct Answer: TRUE