Which Holiday Foods Contain More Calories?

July 31, 2009

1 of 12
Which has more calories
  1. 0 One slice of pumpkin pie
  2. 1 One slice of pecan pie
YOUR SCORE
0
0

You are correct! You are incorrect!

Your Results

YOU GOT 37% CORRECT
YOUR SCORE
0
0
  1. 1

    Which has more calories

    Correct Answer: One slice of pecan pie

  2. 2

    Which has more calories

    Correct Answer: Chicken Parmesan salad (from Sbarro)

  3. 3

    Which has more calories

    Correct Answer: Five ounces of red wine

  4. 4

    Which has more calories

    Correct Answer: 1 stuffed mushroom

  5. 5

    Which has more calories

    Correct Answer: Mashed sweet potatoes

  6. 6

    Which has more calories

    Correct Answer: Cornbread stuffing

  7. 7

    Which has more calories

    Correct Answer: 8 oz eggnog

  8. 8

    Which has more calories

    Correct Answer: Prime rib

  9. 9

    Which has more calories

    Correct Answer: One peanut blossom cookie (peanut butter cookie topped with a chocolate kiss)

  10. 10

    Which has more calories

    Correct Answer: Reduced fat crescent roll without butter

  11. 11

    Which has more calories

    Correct Answer: Hot buttered rum

  12. 12

    Which has more calories

    Correct Answer: Potato chips